Fælles kontaktbog i PBXAdmin

Hvis jeres virksomhed har mange fælles kontakter, som I gerne vil dele med hinanden, kan I benytte jer af Myfones Fælles kontaktbog.

1. I PBXadmin vælges Indstillinger og derefter Fælles kontaktbog. Tryk på Hent skabelon.

2. I CSV-skabelonen indtastes kontaktoplysninger på de kontakter, der skal være i Fælles kontaktbog. Gem filen, når de ønskede kontakter er indtastet.

1.0-fælles-kontaktbog-1

3. Upload derefter CSV-filen i PBXadmin.

4. Kontakterne i CSV-filen vil nu fremgå under listen Fælles kontaktbog i Myfone.dk og kan ses af alle medarbejdere i virksomheden.

1.1-fælles-kontaktbog

Opdatering af liste med eksisterende fælles kontakter

Den fælles kontaktbog kan også let opdateres løbende ved at downloade listen fra PBXadmin, redigere CSV-filen og derefter uploade på ny, så ændringerne slår igennem på i Myfone.