Hvordan bruger jeg stjernekoder (tastekoder)?

Oversigten viser de stjernekoder (også kendt som tastekoder), som er tilgængelige, når din telefon er tilknyttet en Flexfone-løsning.

Oversigt over stjernekoder

Stjernekode Beskrivelse
2* <lokalnr.> Log på telefonkø
3* <lokalnr.> Log af telefonkø
4* <lokalnr.> Lyt med på samtale
5* <lokalnr.> Lyt med på samtale (whisper mode)
8* <lokalnr.> Træk kald fra kollega eller telefonkø
9* <lokalnr.> Indtal lydfil på lokalnummer*
20* Giv tilladelse til at lytte med på denne telefon
21* Fjern tilladelse til at lytte med på denne telefon
88* Træk kald fra indtrækningsgruppe
8400* Ændre det variable kalds flow til det modsatte af hvad den nuværende status er.
8400*0 Ændre det variable kalds flow til inaktiv.
8400*1 Ændre det variable kalds flow til aktiv.

* Man kan ikke indtale lydfiler via tastekoder på 8 karakterer eller mere, hvis man benytter en mobiltelefon (eksempelvis 9*4100*1).

I tilfælde af behov for dette, skal det gøres via Myfone.dk, eller en bordtelefon.

Under en samtale

Følgende stjernekoder kan benyttes under en samtale.

Stjernekode Beskrivelse
*0 Afbryd overvåget omstilling (Afbryd attended transfer)
*2 <lokalnr.> # Direkte omstilling (Blind transfer)
** <lokalnr.> # Overvåget omstilling (Attended transfer)
*7 Start / stop optagelse af samtale

Som et alternativ har vi i vores Myfone app pakket alle stjernekoder ind i et brugervenligt design med smarte genvejstaster for endnu nemmere kundebetjening. Læs mere om Myfone appen.