Hvordan fungerer webopslag på Myfone?

Når webopslaget til det eksterne system først er tilføjet i PBXAdmin, er det nemt for dig at lave et opslag på Myfone, når der kommer et indgående opkald.

Du kan enten lave webopslaget manuelt, når der kommer et indgående opkald eller få lavet webopslaget automatisk, så snart opkaldet besvares.

Sådan laves webopslaget manuelt

1.
Når du modtager et opkald, klikker du først på de tre prikker i opkaldsboksen.

Trin-2-lav-webopslag

2. Derefter klikker du på link-ikonet ud for det eksterne system, hvor du vil lave webopslaget.

Trin-2-lav-webopslag-1

Nu åbner et nyt vindue med det eksterne system, hvor webopslaget laves.

Sådan laves webopslaget automatisk

1. Gå til Indstillinger på Myfone.

2. Vælg Websopslag.

3. Vælg, hvilke eksterne systemer, du ønsker, der skal laves automatiske webopslag i, når opkaldet besvares.

Du kan også lave automatiske webopslag i to eller flere eksterne systemer på samme tid, men du skal give din browser tilladelse til at åbne flere nye vinduer. Læs mere her.