Hvordan opretter jeg en kontakt i Myfone?

Du opretter en kontakt i Myfone, ved at importere kontakten gennem Myfone app'en, eller ved hjælp af Fælles kontaktbog.

Opret en mobilkontakt på Myfone.dk

Hvis du gerne vil have en af dine mobilkontakter fra din telefonbog på mobilen ind på Myfone.dk, skal du bruge eksporter funktionen i Myfone app'en, som du finder under indstillinger.

1. Tryk på Kontakter under Indstillinger

faq-kontakter-app-1

2. Tryk på Eksportér kontakter. Dine kontakter vil nu kunne findes i Mobilkontakter fanen på Myfone.dk ved dine andre kontaktlister.

faq-kontakter-app-2

Du kan på denne måde oprette personlige kontakter, som du gerne vil kunne finde på Myfone.dk

Opret en Fælles kontaktbog kontakt

Hvis du gerne vil oprette en kontakt som alle dine kollegaer i virksomheden skal kunne se på Myfone.dk, skal du bruge funktionen Fælles kontaktbog

faq-fælles-kontaktbog