Hvorfor vil min PC/Mac stadig ringe ud med Skype for Business eller anden softphone?

Du skal ændre visse indstillinger på din PC/Mac for at vælge hvilken app, der er din standard udringningsapp.

Windows:

Tryk Windows tast + S og søg efter ENG: Default apps in Windows eller DA: Standardapps.

Scroll ned i bunden og vælg ENG: Choose default apps by protocol eller DA: Vælg standard apps efter protokol.

Find ENG: Tel protocol eller DA: Tel protokol

Tryk på det program der står herudfor > Vælg i stedet Microsoft Teams.

Mac:

Åbn Facetime.

Gå ind i Facetime Indstillinger (Preferences) > Vælg i Standard til opkald (Default for calls) Microsoft Teams.