Kan andre Teams-brugere ringe til mig, hvis jeg allerede sidder i et andet Teams-opkald?

Ja, Teams har en indbygget Banke på-funktion, som gør dette muligt. Den kan dog deaktiveres.

Andre Teams-brugere kan som standard godt ringe til dig, selvom du allerede sidder i et Teams-opkald. Ønsker du ikke, at de skal have mulighed for det, kan du aktivere funktionen Busy on Busy i jeres Calling policy hos Microsoft.

Læs mere om dette hos Microsoft