Kan jeg abonnere på statistik-rapporter?

Ja, du kan få tilsendt detaljerede rapporter både via mail og/eller FTP.

Du tilmelder dig abonnering på statistik-rapporter på statistik-sitet under menupunktet Eksportér data -->  Rapportoversigt. Her kan du oprette nye rapporter og vælge, om du vil modtage dem på mail, via FTP eller begge dele. Du kan også tilmelde kollegaer med deres mailadresse.

Til slut vælger du, hvor hyppigt du ønsker at modtage rapporten. Rapporten afsendes en gang i timen eller kl. 04:00 hhv. en gang i døgnet, hver mandag eller d. 1. i måneden afhængigt af den valgte hyppighed for rapportafsendelsen.

Rapportafsendelse