Kontakt har sidst talt med

Du kan se "Sidst talt med"-knappen på opkaldsskærmen, hvis du får et indgående opkald fra en kontakt, der har talt med en agent i køen før.

1. Hvis du er tilmeldt en kø og får et indgående køkald fra en kontakt, som tidligere har talt med en agent i køen, vil der under kontaktens navn eller nummer blive vist en 'Sidst talt med'-knap.

1.0-sidst-talt-med-2

2. Når du har trykket på denne knap, vil du se en oversigt over de kollegaer, som kontakten sidst har talt med. Hvis du gerne vil omstille til eller tilføje en kollega, som kontakten sidst har talt med, kan du trykke på en kollega for at få vist flere opkaldsfunktioner.

1.1-sidst-talt-med-1

Vær opmærksom på at eksterne agenter ikke er understøttet med 'Kontakt har sidst talt med'.