Gennemtestet i følgende browsere

Flexfones forskellige hjemmesider virker i de mest benyttede browsere.

browsers

Safari og Edge browseren understøtter ikke Myfones softphone.**

Flexfones hjemmesider (herunder Myfone.dk) er testet og virker på de to seneste versioner af ovenstående browsere. Ovenstående browsere skal benyttes på enten PC eller Mac, og det er nødvendigt, at du som minimum benytter Windows 7 eller Mac OS X 10.7.

Der kan være andre/ældre browsere, hvor Flexfones hjemmesider virker, men dette kan vi ikke garantere. Vi anbefaler derfor, at du benytter den nyeste version af Google Chrome eller Mozilla Firefox til enten PC eller Mac.

*I Firefox kan der ikke differentieres mellem lydenheder. Det vil sige, at samtalelyd og ringetone afspilles fra den samme lydenhed, fx et headset.

**Generel funktionalitet på Myfone.dk understøttes i disse browsere, men softphone-funktionalitet understøttes ikke.