1. Ofte stillede spørgsmål
  2. Myfone
  3. Guide til softphone (Ring med Myfone)

Hvad gør jeg, hvis jeg ingen lyd har i Myfone.dks softphone?

Hvis du oplever, at der ikke er lyd i Myfone.dk, kan det være fordi, at du skal tillade lyd i Chrome.

Hvis du ikke har nogen lyd i Myfones softphone, er det bedst først at undersøge om du har aktiveret og opsat Myfones softphone korrekt.

1. Imens du er i Myfone, så klik på hængelåsen og vælg Indstillinger for websites.

trin-1

2. Du scroller ned og under Lyd vælger du Tillad.

trin-2

Afhjælper dette ikke dit problem, kan du med fordel læse vores guide til bedre lyd i Myfone

Kendte udfordringer med lyd i Myfone.dk

Benytter du fjernskrivebord, kører Windows i Safe Mode eller har lukkede porte i dit netværk, kan dette give udfordringer med lyden i Myfone. Tag fat i din forhandler, som kan hjælpe dig med at fejlsøge.