Hvad skal vi være opmærksomme på, hvis vi bruger Busylight sammen med andre programmer?

Der skabes uoverensstemmelser i visningen af jeres telefonistatus.

Hvis I allerede bruger Busylight til andre klienter, f.eks. Zoom, Jabra eller noget helt tredje, kan det skabe uoverensstemmelser i visningen af jeres telefonistatus. For at være helt sikker på, at Busylight virker korrekt med Flexfones løsning, bør man derfor vælge kun at benytte vores Busylight-app.