Hvorfor vil min PC/Mac stadig ringe ud med Skype for Business eller anden softphone?

Du skal ændre visse indstillinger på din PC/Mac for at vælge hvilken app der er din standard udringningsapp.

Windows: Tryk Windows tast + S og søg efter ENG:“Default apps in Windows” eller DA:”Standardapps

Scroll ned i bunden og vælg ENG:“Choose default apps by protocol” eller DA:”Vælg standard apps efter protokol

Find ENG:“Tel protocol” eller DA:”Tel protokol

Tryk på det program der står herudfor > Vælg i stedet Microsoft Teams

Mac: Åben Facetime Gå ind i Facetime Indstillinger (Preferences) > Vælg i Standard til opkald (Default for calls) Microsoft Teams.