Kan jeg modtage opkald i Teams mobilapp’en til Android og iOS?

Ja, det kan du som udgangspunkt godt.

Dog kan du opleve uhensigtsmæssigheder, hvis din ringeprofil i Myfone er sat til at ringe på Microsoft Teams og din mobil på samme tid. I det tilfælde vil opkaldet ringe på begge enheder, men den indbyggede telefon i din mobil vil have forrang over Microsoft Teams. Derfor kan du opleve udfald ved et opkald.

Hvis du ønsker at tage opkaldet i Microsoft Teams mobilapp’en, anbefaler vi derfor, at du ikke sætter din ringeprofil til at opkaldet også skal gå til din mobil på samme tid. Se disse to eksempler:

Når der i nedenstående tilfælde ringes til 247, kan opkaldet tages i Microsoft Teams mobilapp’en:

Indgaaende-opkald-teams

Når der i nedenstående tilfælde ringes på 247, vil opkaldet ringe på begge enheder, men den indbyggede telefon i mobilen vil for det meste komme først, hvilket umuliggør at kunne tage opkaldet i Microsoft Teams mobilapp’en.

Indgaaende-opkald-teams-mobil