Understøtter Flexfones Exchange-integration totrinsbekræftelse?

Ja, Flexfones integration til Exchange understøtter totrinsbekræftelse.

Flexfones integration til Exchange understøtter totrinsbekræftelse, det kræver blot, at I whitelister dette IP-range fra Flexfone: 91.217.201.0/24

Whitelisting af IP-adresser er en nem løsning, da det påvirker alle brugere på domænet på én gang.

Det gøres ved at følge guiden fra Microsoft, som du finder her.

App-adgangskode

En anden løsning er at oprette en app-adgangskode, som kan bruges i stedet. Denne løsning skal dog laves for hver enkelt bruger.

Du kan læse mere om oprettelse af appadgangskoder på Microsofts hjemmeside.