Understøtter Flexfones Exchange-integration totrinsbekræftelse?

Bruger I totrinsbekræftelse fra Microsoft på jeres Exchange-konti, kan I bruge Flexfones Exchange-integration.

Bruger I totrinsbekræftelse fra Microsoft på jeres Exchange-konti, kan I bruge Flexfones Exchange-integration.

Det kræver blot, at I whitelister Flexfones IP-adresser.

Whitelisting af IP-adresser

Whitelisting af IP-adresser er en nem løsning, da det påvirker alle brugere på domænet på én gang.

Du kan læse mere om hvordan du whitelister Flexfones IP-adresse herunder:

Trin 1:
Log ind i din mail server admin portal og gå til Admin

trin-1-billede

Trin 2:
Klik på Exchange under Administration

trin-2-billede

Trin 3:
Klik på Forbindelsesfilter under Beskyttelse

trin-3-billede

Trin 4:
Klik på Forbindelsesfilter under Beskyttelse

trin-4-billede

Trin 5:
Klik på +tegnet under listen over tilladte IP-adresser

trin-5-billede

Trin 6:
Tilføj Flexfones IP-adresse til listen over tilladte IP-adresser.
IP-adressen er 91.217.201.0/24

trin-6-billede

Trin 7:
Klik OK og derefter Gem.
IP-adressen er nu tilføjet til listen over tilladte IP-adresser, og alle brugere på domænet kan synkronisere Exchange med Myfone selvom Microsofts totrinsbekræftelse er aktiveret.

Appadgangskode

En anden løsning er at oprette en appadgangskode, som kan bruges i stedet. Denne løsning skal dog laves for hver enkelt bruger.

Du kan læse mere om oprettelse af appadgangskoder på Microsofts hjemmeside: https://support.microsoft.com/da-dk/help/12409