Vores software er ikke nævnt her?

Vi kan ikke garantere, at vores hjemmesider virker i andre browsere og styresystemer.

Vi tester kun med de mest almindelige browsere og styresystemer som vist ovenfor. Vi kan derfor ikke garantere, at vores hjemmesider virker i andre browsere og styresystemer. Det betyder dog ikke, at vores hjemmesider ikke kan virke i andre browsere og styresystemer.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.