Kan jeg få dual SIM hos Flexfone?

Én mobil - flere numre

Dual SIM gør det muligt at bruge flere telefonnumre med samme mobiltelefon. Det er dog ikke alle mobiltelefoner, der har plads til flere SIM-kort og dermed understøtter dual SIM.

Derfor har vi hos Flexfone en bedre løsning end dual SIM - nemlig ringeprofiler.

Ringeprofiler

Med ringeprofiler kan du tilknytte mere end et telefonnummer til den samme telefon uden at bruge flere SIM-kort.

Fra Myfone.dk kan du oprette ringeprofiler efter dine behov, så din telefon automatisk styrer, hvilket telefonnummer den benytter.

Du kan f.eks. have en På arbejde-profil, som er aktiv fra kl 8:00 til kl 16:00. I det tidsrum vil du modtage opkald på dit arbejdsnummer og ringer også ud med det.

På samme måde kan du benytte en Fri-profil, når du har fri, så du kun modtager opkald på dit private nummer og derfor ikke bliver forstyrret af arbejdsrelaterede opkald.

Du kan indstille dine profiler, så de passer præcis til dig og dine behov.

OBS: Du kan ikke omdirigere SMS'er mellem dine numre. SMS vil altid komme til det nummer de er sendt til.

Læs mere om fordelene ved ringeprofiler

Ringeprofiler - Dual-SIM-2

Myfone-app

Myfone-appen understøtter ikke dual SIM.

Myfone-app kigger kun på det primære SIM-kort.

Du vælger primært og sekundært SIM-kort i telefonens indstillinger.