Kan en medarbejder oprettet gennem Microsoft Azure AD have et eksternt telefonnummer?

Ja. Det eksterne telefonnummer vil fremgå under kontakten i Myfone.

Man kan notere kundens numre under trinnet Felter i Microsoft Azure AD. Numrene vil blive vist under kontakten i Myfone, uanset om nummeret er hos Flexfone eller ej.

Hvis medarbejderens nummer fra Microsoft Azure AD ikke ligger hos Flexfone, tilknytter Flexfone ikke et telefonnummer til brugeren, men opretter blot en medarbejder i PBX'en.