Har Flexfone en API-snitflade?

Ja - Flexfone har en API-snitflade kontakt os for dokumentationen.

Vi oplever en stigende interesse for integrationer og mulighed for selv at arbejde op imod vores API, dette opmuntrer vi også til hos Flexfone.

På nuværende tidspunkt skal du dog være kunde for at få adgang til vores API-dokumentation. Er du ikke kunde, men vil gerne udvikle op imod vores API, kan du kontakte os på kundeservice@flexfone.dk for at få adgang til dokumentationen.

Leder du efter eksisterende integrationer? Se dem alle sammen på vores integrations underside