Hjemmeskærm i Myfone app'en

Dette er din hjemmeskærm, hvor du selv kan bestemme, hvilke funktioner du nemt vil have til rådighed.

Tilføj funktion til hjemmeskærm

1. Tryk her, hvis du vil tilføje en eller flere funktioner til din hjemmeskærm.

2. Dette er din sidemenu, hvor du har flere forskellige funktioner til rådighed.

3. Her kan du efterfølgende ændre i dine valg af funktioner på din hjemmeskærm.

1.0-hjem-faq-1

Rediger funktioner på Hjemmeskærm

1. Her kan du vælge eller afmelde funktioner ved at trykke på de grønne eller røde ikoner.

2. Du afslutter dine valg ved at trykke på GEM

3. Du kan flytte dine funktioner på hjemmeskærmen, så du selv bestemmer hvilke af dem, der skal ligge i toppen. Du flytter en funktion ved at trykke på de tre streger i højre side på en funktion.

1.1-rediger-hjem-drag-faq

→ Fortsæt til Sidemenu i Myfone app'en