Hvad betyder det, at statistik på Myfone er en åben beta-version?

Det betyder, at det nye statistik-site på Myfone stadig forbedres, og at det samtidig er muligt at anvende den gamle statistik i PBXAdmin.

Statistik på Myfone er en beta-version, fordi vi fortsat udvikler sitet og funktionerne, og vi kalder det en åben beta, fordi sitet er tilgængeligt for alle Flexfone-kunder. Så længe sitet er en beta-version, vil det gamle statistik i PBXAdmin stadig være tilgængeligt.

Vi modtager meget gerne feedback vedrørende statistik-sitet - benyt feedback-knappen på selve statistik-sitet.