Hvilke browsere understøtter Myfone.dk?

Myfone.dk virker i de mest benyttede browsere.

Browsere-2

Myfone er testet og virker på de to seneste versioner af ovenstående browsere.

Ovenstående browsere skal benyttes på enten PC eller Mac, og det er nødvendigt, at du som minimum benytter Windows 7 eller Mac OS X 10.7.

*I Firefox kan der ikke differentieres mellem lydenheder. Det vil sige, at samtalelyd og ringetone afspilles fra den samme lydenhed - eksempelvis et headset.

**Generel funktionalitet på Myfone.dk understøttes i Safari, men softphone-funktionalitet understøttes ikke.

Bemærk: Flexfones andre forskellige hjemmesider virker ligeledes i de mest benyttede browsere.

Er din software ikke nævnt?

Vi tester kun med de mest almindelige browsere og styresystemer. Vi kan derfor ikke garantere, at vores hjemmesider (herunder Myfone.dk) virker i andre browsere og styresystemer.

Vi anbefaler, at du benytter den nyeste version af Google ChromeMicrosoft Edge eller Mozilla Firefox til enten PC eller Mac.