Hvilke integrationer har Flexfone?

Flexfone har nogle meget brugbare integrationer, der kan gøre jeres telefoni endnu mere fleksibel.

Flexfone har et samarbejde med forskellige softwarepartnere, som hver har lavet en integration med vores løsning. Du kan se disse integrationer på vores integrations underside

Vil du gerne lave en integration til Flexfone?

Er du ikke kunde, men vil gerne udvikle op imod vores API, kan du kontakte os på kundeservice@flexfone.dk for at få adgang til dokumentationen.