Hvilke integrationer har Flexfone?

Flexfone har nogle meget brugbare integrationer, der kan gøre jeres telefoni endnu mere fleksibel.

Flexfone har et samarbejde med forskellige softwarepartnere, som hver har lavet en integration med vores løsning. Du kan se disse integrationer på vores integrations underside

På nuværende tidspunkt findes der følgende Flexfone integrationer:

Capturi

etrack1

Google My Business

Hubspot

Jabra

kuando Busylight

Microsoft Azure AD

Microsoft SSO

Microsoft Dynamics

Microsoft Teams

Novax

Plecto

Podio

SuperOffice

Unik Advosys

Unik Bolig

webCRM

Vil du gerne lave en integration til Flexfone?

Er du ikke kunde, men vil gerne udvikle op imod vores API, kan du kontakte os på kundeservice@flexfone.dk for at få adgang til dokumentationen.