Hvilke ure virker med eSIM?

Flexfone understøtter eSIM til Apple Watch og Samsung Watch.

Flexfone understøtter i øjeblikket udelukkende eSIM til Apple Watch og Samsung Watch.

Apple Watch

eSIM til Apple Watch fungerer til iPhone 6s eller nyere og iOS 13 eller nyere. Uret skal være Watch 3 eller nyere samt være cellular understøttet (eSIM).

Samsung Watch

eSIM til Samsung Watch fungerer til Samsung Galaxy med Android 8 eller nyere. Uret skal være Watch 3 eller nyere samt være cellular understøttet (eSIM).