Hvordan aktiverer jeg VoLTE?

I din telefons netværksindstillinger. Såfremt din smartphone understøtter teknologien.

Det er umuligt at give én beskrivelse af hvordan du aktiverer dette på din smartphone, da funktionen har forskellige navne hos de forskellige producenter. Nedenfor kan du dog se hvordan det aktiveres på iPhone og en generel beskrivelse af hvor du finder indstillingen på Android-telefoner.

iPhone:

Gå til "Indstillinger" > "Mobilnetværk" > "Indstillinger til data", og tryk på "Slå LTE til", eller gå til "Indstillinger" > "Mobildata", og tryk på "Slå LTE til". Hvis netværksudbyderen understøtter VoLTE (Voice over LTE), vises følgende indstillinger:

• Fra: Slå LTE fra
  • Tale og data: Tillader taleopkald og mobildata over LTE
  • Kun data: Tillader mobildata, men ikke taleopkald via LTE

Android:

Gå til telefonens indstillinger og vælg indstillinger for netværk. Vælg eventuelt indstillinger for mobilnetværk - om nødvendigt vælg det rigtige SIM-kort og find indstillingen der aktiverer Voice over LTE. Indstillingen kan have forskellige navne og kan gemme sig under avancerede indstillinger.