Hvordan bruger jeg min Yealink T57W?

Her finder du en Mini-telefonvejledning til din Yealink T57W og dens funktioner.

T57W-front-home-1

Basisfunktioner

Lav et opkald

Med røret:
1. Løft røret.
2. Tast nummeret og tryk på Send_t48-1 på telefonens skærm.

Med højtaler:
1. Uden headset tilsluttet: Tryk på Speaker-1-1.
2. Tast nummeret og tryk Send_t48-1 på telefonens skærm.

Med headset:
1. Med et headset tilsluttet til telefonen: Tryk Headset-1-1 for at aktivere headset-funktionen.
2. Tast nummeret og tryk på Send.

Note: Under et kald kan du skifte mellem røret, højtaleren og headsettet ved at trykke på Headset-1 eller Speaker-1. For at anvende et headset er det nødvendigt, at det er tilsluttet korrekt

Besvar et kald

Med røret: Med højtaler: Med headset:
Løft røret Tryk Speaker-1 Tryk Headset-1

Note: Du kan ignorere et kald ved at trykke på Afvis-knappen under skærmen.

Afslut et opkald

Med røret: Med højtaler: Med headset:
Læg røret på eller tryk på Annuller-knappen under skærmen. Tryk Speaker-1 eller på Annuller-knappen under skærmen. Tryk på Annuller-knappen under skærmen.

Genopkald

Tryk Update-kopi-1 eller tryk Transfer_t48-1 på telefonens skærm for at få historikmenuen frem. Her kan du på telefonens touch screen få alt historik frem på indgående, udgående, ubesvarede og omstillede kald.

Mute et igangværende kald

Tryk på Mute-1 for henholdsvis at slukke og tænde for mikrofonen.

Sæt et kald på hold

For at placere et kald på hold:
Tryk på Hold-1-knappen under skærmen under et igangværende kald.

For at genoptage kaldet:
Hvis du kun har ét kald på hold, tryk på Hold-1 eller Genoptag på telefonens touch screen.

Hvis du har mere end ét kald på hold, så tryk Down-1 Up-1 for at vælge det kald du ønsker at genoptage, og derefter tryk på Hold-1 eller Genoptag på telefonens touch screen.

Viderestilling af kald

Du kan viderestille kald på følgende måder:

Direkte viderestilling:
1. Tryk på Transfer-1 eller Viderestil-knappen under skærmen ved en igangværende samtale. Kaldet placeres på hold.
2. Tast nummeret du ønsker at viderestille til.
3. Tryk på Transfer-1 eller Viderestil-knappen igen. Kaldet omstilles nu til det ønskede nummer.

Overvåget viderestilling:
1. Tryk på Transfer-1 eller Viderestil-knappen under skærmen ved en igangværende samtale. Kaldet placeres på hold.
2. Tast nummeret, som du ønsker at viderestille til, derefter trykkes på Send-1.
3. Du får nu mulighed for at tale med den person, du ønsker at omstille til.
4. Tryk på Transfer-1 eller Viderestil-knappen, når du ønsker at overdrage kaldet.

DND

Knappen DND-1 nederst på telefonens skærm kan bruges til at afvise alle kald.

For at anvende Forstyr ikke-funktionen:
Tryk DND-1 på telefonens skærm for at aktivere funktionen. Der fremgår et lille ikon i toppen af skærmen, når funktionen er aktiv.

Telefonsvarer

Knappen Envelope-1 lyser, når du har en ny telefonsvarerbesked.

For at aflytte din telefonsvarer:
1. Tryk Envelope-1 for at ringe op til telefonsvaren.
2. Følg instruktionerne for at aflytte beskeden.

Opkaldshistorik

1. Tryk på Transfer_t48-1 nederst på telefonens skærm.
2. I venstre side på telefonens skærm kan du nu vælge:

Ubesvarede, udgående, indgående og omstillede kald.

3. Hvis du trykker på Info-1 ud for et nummer, får du følgende muligheder:

Vælg Tilføj til blackliste for ikke at modtage kald fra nummeret igen
Vælg Slet alt for at slette alt opkaldshistorik.

Justér volumen

Tryk Volume-1 under et igangværende kald for at justere lydstyrken for røret/højtaleren/headsettet.
Tryk Volume-1, når telefonen står standby for at justere volumen af ringetonen.

Ringetone

Tryk på knappen Menu-1 på telefonens skærm.
Vælg herefter Basic > Lyd > Ringetoner.
2. Brug Down-1 Up-1 for at vælge den ønskede ringetone.
3. Tryk på den ringetone du gerne vil benytte.

Konference

1. Tryk på knappen Conference-1 på skærmen, når du har et aktivt kald. Kaldet placeres nu på hold.
2. Tast nummeret på den du ønsker at inviterer til konferencen og tryk Conference-1 på skærmen.
3. Tryk på Conference-1 på skærmen igen, når du har fået kontakt og alle tre kald vil nu blive forbundet.
4. Når du afslutter kaldet, vil forbindelsen blive brudt til alle parter.

BLF-taster

BLF tasterne (hurtigkaldsknapperne) ved telefonens skærm kan nemt og hurtigt opsættes.
Dette gøres via myfone.dk

Har du ikke allerede en bruger, kan du nemt og hurtigt oprette dig på Myfone.dk. Er du endnu ikke Flexfone-kunde, kan du kontakte os på Flexfone.dk

min-telefon-T57W

Under menupunktet Telefonopsætning-1 på Myfone.dk kan du opsætte dine knapper med følgende funktioner:

Kollegaer:
Rødt ikon indikerer, hvis din kollega er optaget på en af sine telefoner.
Blinkende ikon, hvis din kollegas telefon ringer. Træk kald ved at trykke på ikonet.
Ring eller viderestil kald til din kollega ved ét tryk.

Køer:
Log af og på køer via den samme knap.
Ved grønt ikon, er du logget af og ved rødt ikon, er du logget på.

Hurtigkald:
Sæt eksterne numre, du ønsker at kunne ringe til ved at trykke på knappen.

Variabelt kaldsflow:
Tildel et variabelt kaldsflow til en knap og aktivér/deaktivér alternative kaldsflows med ét tryk.

Bemærk: Når du har valgt dine opsætninger, skal du genstarte telefonen ved at trække strømmen og slutte den til igen.