Hvordan opsætter jeg Zendesk-integrationen?

Følg de fem trin for at aktivere integrationen i PBXAdmin.

Zendesk-integrationen er en app, som skal installeres, men før du henter appen, skal den aktiveres i PBXAdmin. Følg de fem trin for at aktivere integrationen.

1. Log ind på pbxadmin.dk. Vælg Integration og derefter Medarbejderintegration.

2. Klik på Indstillinger for medarbejderintegration.

3. Som HTTP Metode vælg POST.

4. Nu skal du kopiere og indsætte links i de fire tekstfelter. Linksene finder du her.

5. Klik på Gem og derefter på Opdater system i øverste højre hjørne.

Nu er du klar til at installere integrationen - følg Zendesks guide for installationen her