Hvordan tilslutter jeg Jabra Engage 75 til en Yealink bordtelefon med Bluetooth?

Ved at følge denne vejledning kan du tilslutte dit Jabra Engage 75 til bluetooth på din Yealink T53W/T54W/T57W.

Når basen er tændt, skal du sætte den i parrings tilstand. Herefter kan du parre headsettet med din bordtelefon.

1. Tryk  to streger pil ned    på basen for at åbne indstillinger, tryk igen på   to streger pil ned   indtil du står på Mobilenhed

2. Tryk nu på   tjek    for at sætte basen i parrings tilstand. Når Basen siger Aktiver Bluetooth på mobilenheden så skal du igen trykke på  tjek   .

3. På din bordtelefon skal du nu trykke på Menu -> Basis -> Bluetooth

4. Her skal du slå Bluetooth til.

5. Når Bluetooth er slået til kan du trykke på Scan og på Bordtelefonen kan du nu se Jabra Engage 75. Vælg den, og tryk på Forbind.

Du har nu tilsluttet dit Jabra Engage 75 med Bluetooth til din bordtelefon.