1. Ofte stillede spørgsmål
  2. Myfone
  3. Guide til softphone (Ring med Myfone)

Hvordan ændrer jeg varigheden på notifikation ved opkald på Myfone-klienten?

Du kan ændre notifikationens varighed under Indstillinger i Windows.

OBS: Ændrer du varigheden for notifikationer, vil det også påvirke andre notifikationer fra Windows.

Som standard er varigheden på Myfone-klientens opkaldsnotifikationer sat til 7 sekunder.

Sådan ændres varighed i windows 11

- Tryk på Windows-tasten + i, eller højreklik på startikonet og vælg Indstillinger
- Vælg Tilgængelighed.
- Vælg Visuelle effekter.
- Under Afvis meddelelser efter dette tidsrum kan du vælge varigheden af opkaldsnotifikationer.

Sådan ændres varighed i windows 10

- Gå til Indstillinger.
- Vælg Øget tilgængelighed.
- Vælg Skærm.
- Under Vis beskeder i kan du vælge varigheden af opkaldsnotifikationer.