Indstillinger for statistik

Du kan administrere indstillinger for statistik via PBXAdmin --> Indstillinger --> Indstillinger for statistik (BETA).

Automatisk sletning af statistik

Statistik gemmes som standard i 3 år, men du har mulighed for at vælge, at statistikken automatisk skal slettes efter 1, 2 eller 3 år.

sletning-af-datax2tiny

OBS: Sætter du perioden ned (f.eks. fra 3 år til 2 år), skal du være opmærksom på, at data, der er ældre end den valgte periode, vil blive slettet og ikke kan gendannes.

Whitelist af maildomæner

Du har mulighed for at oprette en liste over bestemte maildomæner, som det er tilladt at sende statistik-rapporter til. Det betyder, at der ikke kan sendes statistikrapporter til maildomæner, som ikke er på listen.

Whitelist er som standard ikke aktiveret.