Jeg kan ikke se hvem, der ringer på min Samsung-telefon.

Hvis du oplever, at din Samsung-telefon ikkeviser en pop-up fra Myfone-appen, der viser hvilken kontakt, der ringer til dig, er det vigtigt, at du slår optimering af batteriforbrug fra under Indstillinger.

Sørg for, at du først og fremmest har givet tilladelse til, at Myfone-appen kan vise hvilken kollega, der ringer til dig med Vis kontaktinfo-tilladelse, som du kan læse mere om her . Hvis du stadigvæk ikke kan se hvilken kontakt, der ringer til dig, kan du følge nedenstående trin.

Åbn Indstillinger, og tryk på Apps.

indstillinger-samsung-da2

2. Find Myfone-appen.

myfone-samsung-da

3. Tryk på Batteri.

appoplysninger-samsung-da

4. Vælg Ubegrænset.

batteri-samsung-da