Kontakter i Myfone app'en

Her kan du se alle dine kolleger og andre kontakter.

1. Her sorterer du mellem dine kolleger og alle kontakter.

2. Mobilkontakter viser kontakterne i din telefonbog på mobilen.

3. Bruger jeres virksomhed Fælles kontaktbog, vil fælles kontakter blive vist her.

4. I søgefeltet kan du søge efter et navn, nummer, e-mail eller virksomhedsnavn og andre medarbejderoplysninger.

5. Ved hver kontakt kan du se en optaget/ledig status, som er vist med en grøn eller rød cirkel.

4.0_Kontakter-faq

6. Trykker du på en kollega, kan du både ringe op, sende en SMS eller sende en e-mail.

7. Ring eller send en SMS til et specifikt telefonnummer, som din kollega har.

8. Her kan du se din kollegas aftaler for den pågældende dag. En igangværende aftale er markeret med blåt.

For at du og dine kollegaer kan se jeres Outlook-aftaler i app’en, skal du have givet tilladelse på Myfone.dk under Indstillinger

9. I PBXAdmin, under Medarbejderinfo kan du tilføje medarbejderfelter på kollegaer som kan ses på Myfone.dk og i Myfone app'en.

10. Du kan her vælge om kontakten skal komme frem under Favoritter.

4.1_Kontakt-info-v4-faq-1