Lyt med på kollegas kald

For at lytte med på din kollegas kald skal kollegaen give tilladelse på sin enhed, hvorefter du taster lokalnummeret på kollegaens enhed

1. For at lytte med på din kollegas kald skal kollegaen først taste 20* på sin telefonenhed og derefter ringe op. Her får kollegaen at vide, at der er givet tilladelse til at lytte med på denne telefon.

2. Når dette er gjort, kan du logge på kollegaens telefon ved at taste 4* efterfulgt af kollegaens trecifrede lokalnummer.

Kollegaens trecifrede lokalnummer findes på følgende måder, alt efter om du lytter med i Teams, på Myfone eller bordtelefon:

Lyt med i Teams

1. Søg på kollegaens navn i søgefeltet øverst på din Teams-klient.

2. Klik herefter på kollegaens navn eller profilbillede.

3. Der kommer nu en pop-up frem. Her ser du kollegaens trecifrede lokalnummer.

medlyt-1-1

4. Du bliver herefter bedt om at indtaste telefonens lokalnummer og afslutte med #. Du finder lokalnummeret under Opkald i menuen til venstre i din kollegas Teams-klient. Telefonens lokalnummer er de sidste seks cifre af arbejdsnummeret.

medlyt-teams-1

Du vil nu kunne lytte med på kollegaens kald, indtil denne fjerner adgangen ved at ringe op til 21*.

Lyt med på Myfone.dk

1. Søg på kollegaens navn i søgefeltet øverst til venstre på Myfone.dk. Klik herefter på kollegaens navn. Her ser du kollegaens trecifrede lokalnummer.

medlyt-myfone-1-1

2. Du bliver herefter bedt om at indtaste telefonens lokalnummer og afslutte med #. Kollegaen finder lokalnummeret under tandhjulet, nederst i venstre hjørne af den grå menu på Myfone.dk.

3. Kollegaen trykker herefter på menupunktet Ring med Myfone.

4. Her kan kollegaen se sit Myfone-lokalnummer.

medlyt-myfone-3

Du vil nu kunne lytte med på kollegaens kald, indtil denne fjerner adgangen ved at ringe op til 21*.

Lyt med på bordtelefon

1. Du finder typisk en kollegas trecifrede lokalnummer i øverste venstre hjørne af displayet på kollegaens bordtelefon. Nedenstående eksempel er fra en Yealink T57.

medlyt-bordtelefon-1

2. Du bliver herefter bedt om at indtaste telefonens lokalnummer og afslutte med #. Jeres it-ansvarlige har adgang til telefonens lokalnummer gennem kunde.flexfone.dk, hvor de vælger Redigér løsning for at tilgå PBXAdmin. Her vælges punktet Telefoner i menuen til venstre. Ved søgning på kollegaens navn fremgår bordtelefonens lokalnummer i første kolonne.

medlyt-bordtelefon-2

Du vil nu kunne lytte med på kollegaens kald, indtil denne fjerner adgangen ved at ringe op til 21*.