Notifikation om ny telefonsvarerbesked

Du kan få en notifikation på din iPhone eller Android-telefon, når du får en ny telefonsvarerbesked.

Du aktiverer notifikation om ny telefonsvarerbesked under Indstillinger > Notifikationer i Myfone-appen.

indstillinger-switches-2

Når de korrekte tilladelser er givet, og funktionen er aktiveret, vil du modtage en notifikation, når du har en ny telefonsvarerbesked.

Tryk på notifikationen for at gå direkte til oversigten over telefonsvarerbeskeder i Myfone-appen.

notifikation-ny-telefonsvarerbesked

OBS: Notifikationer understøttes ikke på andre sprog end dansk.