Opkaldsfunktioner med Myfone app'en

Myfone app’en leverer, udover de funktioner du allerede har læst om, et helt nyt lag af opkaldsfunktioner, som gør, at du kan fortsætte med at kommunikere med dine kollegaer - som om du stadig var på kontoret.

Her kan du se, hvordan du aktiverer opkaldsfunktionerne under et igangværende opkald.

1. Under en igangværende samtale skal du gå ud til telefonens hjemmeskærm.

opkald-opkaldsblokering-id-faq-2

2. Dernæst trykker du på app’en.

ios-home-screen-faq-1

3. Nu har du alle app’ens opkaldsfunktioner til rådighed.

2.0-opkald-igang-v4-faq-1

Android benytter sig af samme metode til aktivering af opkaldsfunktioner.