Hvordan indstiller jeg min ringeprofil for en bestemt tidsperiode?

Du kan indstille din profil for en bestemt tidsperiode - f.eks. ved at vælge "Til møde", kan du angive et tidspunkt, så Myfone af sig selv skifter til en anden profil eller Automatisk profilskifte, når du er færdig med mødet.

1. Klik på uret ud for den valgte profil.

2. Vælg, hvornår profilen skal være aktiv til (timer og minutter kan både vælges via pile med musen eller indtastes).

3. Vælg hvilken profil, der skal skiftes til, når tidspunktet er nået.

4. Tryk på Gem.

5. Når du har planlagt profilskiftet, kan du se dine valg ved at folde dine profiler ud.

6. Du kan også redigere eller slette dine valg ved at klikke på uret ud for den konkrete profil.

Skifter du til anden profil inden udløbet af dit tidsindstillede profilskifte, vil det planlagte skifte blive slettet.