Tilføj til samtale i Myfone app'en

Med ‘tilføj’ kan du tilføje en eller flere personer til et opkald. Du kan enten taste deres navn, nummer eller blot scrolle for at finde den/de ønskede kontakter.

1. Tryk på tilføj, hvis du ønsker at tilføje en kollega eller ekstern kontakt til samtalen.

2.0-opkald-igang-v4-faqtilføj

2. Tast navnet eller nummeret på den kollega, som skal tilføjes til samtalen.

3. Tryk her for at taste nummeret på den eksterne kontakt, som skal tilføjes til samtalen.

4.1-tilføj-til-opkald-søg-faq