Variabelt kaldsflow i PBXAdmin

Opsæt og administrer variabelt kaldsflow i PBXAdmin.

Med Variabelt kaldsflow kan du ændre virksomhedens kaldsflow via et enkelt tryk når der opstår specielle tilfælde. F.eks. hvis du har ekstraordinært åbent eller er gået til møde og har behov for, at alle kald bliver viderestillet til et speak.

1. Under Variabelt kaldsflow har du mulighed for at se alle de variable kaldsflow der er oprettet.

variabelt-kaldsflow

Funktion Beskrivelse
2. Lokalnummer Her kan du se lokalnummeret på den oprettede funktion. Det er dette lokalnummer, du skal ringe op, efterfulgt af stjerne for at ændre status.
3. Navn Navn på funktionen.
4. Beskrivelse Kan bruges til ekstra genkendelse af funktionen. (Eks. ’ Aktiv: Gå til speak, som siger, vi har lukket grundet møde. Ikke aktiv: Gå videre til normale åbningstider.’)
5. Aktiv gå til Hvad skal der viderestilles til, hvis funktionen er aktiv.
6. Inaktiv gå til Hvad skal der viderestilles til, hvis funktionen er inaktiv.
7. Status Viser status på funktionen.
8. Tilføj kaldsflow Her kan du tilføje et nyt variabelt kaldsflow som du kan bruge i et kaldsflow.

Når du vil skifte status på funktionen, skal du ringe lokalnummeret op efterfulgt af stjerne. (f.eks.: 8400*) Når du ringer op for at skifte funktionen, vil den skifte til det modsatte af, hvad den var før.

Hvis du vil være sikker på, hvilken status funktionen får, skal du ringe lokalnummeret op efterfulgt af stjerne og enten 0 eller 1. 0 bruges til at deaktivere løsningen. (f.eks.: 8400*0)

1 bruges til at aktivere løsningen. (f.eks.: 8400*1)

Redigering af Variabelt kaldsflow

Du kan indstille hvordan et variabelt kaldsflow skal fungere, ved at trykke på et variabelt kaldsflow i oversigten.

variabelt-kaldsflow-2

Funktion Beskrivelse
1. Navn Navnet på funktionen.
2. Beskrivelse Kan bruges til ekstra genkendelse af funktionen. (Eks. ’ Aktiv: Gå til speak, som siger, vi har lukket grundet møde. Ikke aktiv: Gå videre til normale åbningstider.’)
3. Hvis aktiv, gå til Her kan du bestemme, hvad der skal viderestilles til, hvis funktionen er aktiv
4. Hvis inaktiv, gå til Her kan du bestemme, hvad der skal viderestilles til, hvis funktionen er inaktiv
5. Nuværende status Her kan du aktivere det variable kaldsflow.