Hvad skal vi være opmærksomme på, hvis vi bruger Busylight sammen med andre programmer?

Der skabes uoverensstemmelser i visningen af jeres telefonistatus.

Hvis I i forvejen bruger Busylight til fx Skype for Business eller andre klienter, kan det skabe uoverensstemmelser i visningen af jeres telefonistatus. For at være helt sikker på, at vores Busylight virker korrekt, kan man derfor vælge kun at benytte vores Busylight-app.