Hvordan installerer jeg Chrome-udvidelsen til Myfone?

Du installerer Chrome-udvidelsen fra Chromes Webstore.

Sådan installerer du Chrome-udvidelsen:

1. Gå til myfone.dk / Indstillinger / Klienter og applikationer, og find Myfone Chrome-udvidelsen.

2. Klik på Download. Nu vil du blive ført over til udvidelsen i Chromes Webstore.

myfone-chrome-da

3. Klik på Føj til Chrome

chrome-store-da

4. En pop op-notifikation vil blive vist, hvortil du skal trykke på Tilføj udvidelsen.

chrome-store-tilføj

5. Nu er udvidelsen installeret, og du skal blot logge ind med dit Microsoft- eller Myfone-login.

Note: Hvis du fastgør udvidelsen til værktøjslinjen i din browser, vil du modtage en notifikation, når du har en ny telefonsvarerbesked.

Sådan fastgør du udvidelsen til værktøjslinjen:

1. Klik på puslespils-ikonet i øverste, højre hjørne i din browser. browser-puzzle

2. Find Chrome-udvidelsen til Myfone og tryk på tegnestift-ikonet. browser-pin