Kan jeg sende afdelingsmail/-SMS fra Myfone-appen?

Du kan sende en e-mail eller SMS til alle i en afdeling fra Myfone-appen.

Du kan sende en e-mail eller sms til alle i en afdeling direkte fra Myfone-appen. Du finder funktionen ved at trykke på de tre prikker ud for afdelingens navn.

send-sms-til-afdeling-1

Afdelings-SMS begrænsning på Android

På Android telefoner er det ikke muligt at sende til mere end 20 mobilnumre pr. afdeling pr. gang. Dette er en begrænsning i Android styresystemet. Det vil altså sige at i afdelinger hvor der er over 20 medarbejdere med 1 mobilnummer, er det kun de første 20 der vil modtage en afdelings-SMS. Har en medarbejder 2 mobilnumre, vil hvert mobilnummer modtage en SMS.

Bemærk: SMS'er, der sendes fra Myfone-appen, er en del af brugerens mobilabonnement og ikke en del af WebSMS, som på Myfone.dk. Vær derfor opmærksom på vores fair use-grænse på 3000 SMS'er pr. måned pr. mobilabonnement, hvorefter prisen er 0,25 kr. pr. SMS.