Automatisk profilskift med Exchange

Automatisk profilskift med Exchange sikrer, at dine profiler skifter automatisk - alt efter hvad du har i din Outlook-kalender.

For at Myfone kan skifte dine profiler automatisk, ud fra hvilke kategorier du har, skal Myfone først have adgang til din Exchange. Det er en god idé at have navngivet og ryddet op i dine kategorier, før opsætningen igangsættes (se Indstil kategorier). Derefter skal dine kategorier matches med dine Myfone profiler (se Match kategorier med profiler).

Når dine Exchange-kategorier er matchet med dine Myfone-profiler, vil Myfone automatisk skifte efter, hvilken kategori en aftale i din Outlook kalender har.

På den måde er dine Myfone-profiler synkroniseret med tidspunkter, hvor du f.eks. er til møde.

Hvis du ikke har en aftale i din kalender, bruger Myfone din faste kalender.

profiler-faq-9-1

OBS: Myfones Exchange-integration er kompatibel med Exchange 2010 og alle nyere versioner eller Microsoft 365.

→ Fortsæt til Indstil kategorier