Hvordan aktiverer jeg eSIM til Apple Watch?

Du skal blot åbne appen 'Watch' på din iPhone og logge på Myfone under Mobildata.

Aktivering af eSIM på Apple Watch

1. Åben appen Watch på din telefon. Hvis den ikke allerede er på din telefon, skal den hentes fra App Store.
  2. Klik på Mobilnetværk
    1-AppleWatch-dansk-1

3. Klik på Indstil mobildata
    2-AppleWatch-dansk
  4. Du bliver nu spurgt om login til Myfone. Her kan du enten logge på med dit brugernavn og adgangskode eller med Microsoft.
    6-AppleWatch-dansk
  5. Når du har indtastet dine loginoplysninger, kommer der en hvid skærm, mens telefonen henter oplysninger fra din Myfone-bruger og validerer urets eSIM.
    5-AppleWatch-dansk
  6. Når oplysningerne er hentet, og urets eSIM er valideret, bliver eSIM aktiveret.
    Der kan forekomme ventetid under aktivering af urets eSIM.
    4-AppleWatch-dansk
  7. Når opsætningen er gennemført, står der TDC i mobilabonnement.
    Man kan også se en appoversigt, hvor man har mulighed for at vælge hvilke apps, der kan bruge mobildata samt se hvor meget data, de har brugt indtil nu.
    8-AppleWatch-dansk
  8. Dit eSIM til Apple Watch er nu klar til brug.

OBS: eSIM til Apple Watch virker ikke, hvis man allerede har to aktive eSIM på telefonen. Årsagen er, at eSIM til Apple Watch benytter et af de to tilgængelige eSIM-funktioner på telefonen.