Hvad er nummeret til min telefonsvarer?

Du kan aflytte din telefonsvarer simpelt ved at ringe til 69 13 23 23

Når du ringer til telefonsvareren fra dit Flexfone-nummer vil du automatisk blive sendt til din personlige telefonsvarer hvor du kan aflytte dine beskeder.

Hvis du har en Myfone bruger, kan du også vælge at aflytte dine telefonsvarerbeskeder på Myfone.dk eller i Myfone app'en.

Hvis du ringer til telefonsvareren fra udlandet eller fra et nummer, der ikke er på Flexfone-løsningen, vil du blive bedt om at indtaste dit telefonnummer og din adgangskode til telefonsvareren. Er du i tvivl om hvilken adgangskode du har valgt - tag fat i jeres telefoniansvarlige, som kan hjælpe med at nulstille adgangkoden.