Hvad er WiFi-opkald?

Brug af det lokale WiFi-netværk til mobilsamtaler.

Er jeres virksomhed så heldige at have kontor i en bygning, der er meget velisoleret eller bygget i tykt armeret beton, kan det være en udfordring at have signal på mobiltelefonen indendørs.

Med WiFi-opkald kan I lade jeres opkald skifte over til jeres eget trådløse internet når signalet bliver for dårligt på telenetværket. I kan derfor se jeres WiFi-router som en telefonmast i miniature.

For at kunne udnytte potentialet i WiFi-opkald skal den enkelte smartphone understøtte teknologien. Se en liste over mobiltelefoner med WiFi- og VoLTE-understøttelse.