Hvilke felter bliver synkroniseret fra lokal AD til Azure AD?

Felterne der synkroniseres fra lokal AD til Azure AD er kontaktoplysninger der findes under fanerne Generelt, Telefoner og Organisation.

Når man synkroniserer til Azure AD, er der en række informationer der bliver hentet fra det lokale AD.

Disse felter kan man se under Properties i det lokale AD, hvor informationerne kommer fra de tre faner General, Telephones og Organization.

Herunder finder du billeder af hver fane, hvor det der kan synkroniseres er udfyldt.

Lokal AD

General

billede (4)

Telephones

billede (3)

Organization

billede (2)

Azure AD

Sådan ser informationerne ud i Azure AD, efter synkronisering:

billede (5)

Telefonnummeret fra General fanen, er det der bliver vist under Telefon (arbejde).

Telefonnummeret fra Telephones er det der bliver vist under Mobiltelefon.

PBXAdmin

I PBXAdmin vælges felterne man ønsker at vise under Medarbejderinfo.

Felterne findes under Integration. Her trykker man på undermenuen Azure AD og vælger fanen Felter. Her trykker man på knappen Vælg felter til synkronisering.

PBXADMINAZURE

OBS: Felter i Azure kan indstilles som Medarbejderinfo i PBXadmin og vises for alle medarbejdere på Myfone.

Vælg hvilke medarbejderfelter, der skal importeres og efterfølgende synkroniseres som Medarbejderinfo til PBXadmin. Synkronisering udføres én gang i døgnet.

Dette har ikke indflydelse på synkronisering af medarbejdere og telefonnumre registreret herpå.