Hvilke Microsoft-licenser skal jeg have for at benytte telefoni i Teams?

For at benytte telefoni i Teams, skal du have en Microsoft-licens med Teams + add-on licensen Teams Phone.

For at benytte telefoni i Microsoft Teams, skal du have en Microsoft-licens, hvor Teams er inkluderet. Herudover skal den enkelte bruger have licensen Microsoft Teams Telefoni Standard - dvs. uden Calling Plan. Den engelske version af licensen hedder Microsoft Teams Phone Standard.

Skal du også have mulighed for at oprette konferencekald i Teams, som eksterne telefonnumre kan ringe ind på, skal du også have licensen Audio Conferencing.

Teams Phone og Audio Conferencing er inkluderet i nogle 365-licenser, men skal ellers tilkøbes.

Du kan også læse om Microsoft-licenser i materialet Teams Teknisk Materiale her.