Hvilke Microsoft-licenser skal jeg have for at benytte telefoni i Teams?

For at benytte telefoni i Teams, skal du have en Microsoft-licens med Teams + tillægslicensen Microsoft Teams-telefon Standard.

For at benytte telefoni i Microsoft Teams, skal du have en Microsoft-licens, hvor Teams er inkluderet. Herudover skal den enkelte bruger have licensen Microsoft Teams-telefon Standard - dvs. uden opkaldsplan. Den engelske version af licensen hedder Microsoft Teams Phone Standard.

Vil du også have mulighed for at oprette konferencekald i Teams, som eksterne telefonnumre kan ringe ind på, skal du også have licensen Microsoft Teams-lydmøde.

Du kan også læse om Microsoft-licenser i materialet Teams Teknisk Materiale her.