Hvilket headset skal jeg bruge, og hvordan kan jeg bruge det?

Vi anbefaler, at du bruger enten Jabra Engage 75 eller Jabra Evolve2 65.

Der er forskellige måder at bruge og opsætte et Jabra-headset på. Vi har lavet følgende overblik så du nemt kan komme videre:

Jabra Engage 75

Brug Jabra Engage 75 med Myfone's softphone

Hvis du vil benytte dit Jabra Engage 75-headset med Myfone's softphone, skal du først tilslutte Jabra Engage 75 til din PC og derefter forbinde det på Myfone.

Brug Jabra Engage 75 med en Yealink-bordtelefon med Bluetooth

Hvis du vil benytte dit Jabra Engage 75-headset med din Yealink-bordtelefon med Bluetooth skal du tilslutte Jabra Engage 75 til Bluetooth på din Yealink T53W/T54W/T57W.

Brug Jabra Engage 75 med Yealink-bordtelefon uden bluetooth

Hvis du vil benytte dit Jabra Engage 75-headset med din Yealink-bordtelefon uden Bluetooth skal du tilslutte Jabra Engage 75 samt rørløfter til din Yealink-bordtelefon.

Jabra Evolve2 65

Brug Jabra Evolve2 65 med Myfone's softphone

Hvis du vil benytte dit Jabra Evolve2 65-headset med Myfone's softphone skal du først tilslutte Jabra Evolve2 65 til din PC og derefter opsætte det korrekt på Myfone.

Brug Jabra Evolve2 65 med Yealink-bordtelefon med Bluetooth

Hvis du vil benytte dit Jabra Evolve2 65-headset med din Yealink-bordtelefon med Bluetooth skal du tilslutte Jabra Evolve2 65 til Bluetooth på din Yealink T53W/T54W/T57W.