Hvordan administrerer jeg min telefonsvarer?

For at administrere din telefonsvarer skal du ringe til 69132323.

Hvordan får jeg adgang til min telefonsvarer fra min telefon?

Du kan altid få adgang til din telefonsvarer via din mobiltelefon eller din bordtelefon ved at ringe til 69132323.

Du kan også downloade vores Myfone App, hvor du også kan tilgå alle dine beskeder.

Kan jeg aflytte min telefonsvarer i udlandet?

Hvis du er i udlandet, kan du ringe til 004569132323.

Hvordan finder jeg min kode til min telefonsvarer?

Du ringer fra din mobil til 69132323 og taster 4, så vil du komme i en menu hvor du kan lave en kode (hvis du har glemt din kode, laver du bare en ny).

Kan jeg aflytte min telefonsvarer fra en ikke Flexfone telefon?

Ja, du ringer til 69132323, så bliver du bedt om at taste dit telefonnummer ind samt din kode.

Hvordan skifter jeg min velkomsthilsen?

Du ringer til 69132323 fra din telefon og taster 2 – så vil du få mulighed for at ændre din velkomsthilsen.