Hvordan aflytter jeg min telefonsvarer?

Du kan aflytte din telefonsvarer ved at ringe til 69 13 23 23 eller på Myfone.dk og i Myfone app'en.

Aflytter du din telefonsvarer ved at ringe til 69 13 23 23 og ønsker at spole til slutningen af en indtalt besked, kan du gøre dette ved at trykke 5.

Hvis du har en Myfone bruger, kan du aflytte, slette eller downloade en telefonsvarer besked. Du kan også vælge at sende en e-mail med telefonsvarerbeskeden vedhæftet.

1. Vælg Telefonsvarer i venstre-menu.

2. Du kan enten slette individuelle eller alle telefonsvarerbeskeder. Du vælger hvilken eller hvor mange telefonsvarerbeskeder der skal slettes, ved at klikke på check-boksene. Vær opmærksom på, at dette sletter telefonsvarerbeskeden fra alle dine enheder.

3. Hvis en telefonsvarerbesked er markeret med blå farve, betyder det at den endnu ikke er aflyttet.

4. Du kan aflytte din telefonsvarerbesked ved at trykke på play-knappen.

5. Du kan ringe tilbage til nummeret der har lagt telefonsvarerbeskeden. Nummeret du ringer tilbage med, er det nummer som din aktive profil har sat til at være udringningsnummer på valgte udringningsenhed.

6. Du kan downloade beskeden som .MP3.

7. Du kan sende telefonsvarerbeskeden som .MP3 til en e-mail adresse. Afsender vil automatisk være den e-mail der er registreret på din Myfone-bruger.

telefonsvarerbesked-aflytning-faq

Du kan også aflytte dine Beskeder i Myfone app'en